Over mij

Ik ben Janine Pauke, 38, en fotografie is altijd al mijn grootste passie geweest. Vanaf mijn 17e werkte ik als cgi artist wat vaak ook beeldbewerking inhield. Fotografie was daarnaast altijd mijn meest belangrijke creatieve output.

Productfotografie

In 2019 heb ik een carrière-switch gemaakt naar productfotograaf en ik ben hier helemaal in mijn element, want waar ik vooral van hou is mooie plaatjes maken van leuke producten. Mijn favoriete producten zijn kleurrijk! Mijn achtergrond als cgi artist komt hier natuurlijk ook heel goed van pas, maar weinig fotografen hebben ervaring op dat gebied.

Miksang

Ik werk het liefst in een rustige omgeving, of zeg maar gerust totale stilte! Behalve het klik-geluid van mijn camera dan. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met een andere vorm van fotografie: Miksang contemplatieve fotografie. Dat is weer iets heel anders dan de resultaatgerichte productfotografie. Miksang heeft natuurlijk ook invloed op mijn productfotografie. Met een onbevangen oog zie je dingen die andere mensen helemaal niet waarnemen…

Hier vind je mijn blog.