Babyschoentjes, foto voor sybregje.nl

Levering & Betaling

Je kunt de producen opsturen of langsbrengen bij mij in Best bij Eindhoven. Na een paar dagen stuur ik alles terug of mag je het weer komen ophalen. De verzendkosten, ook voor het terugsturen, betaal jij. Ik gebruik PostNL met Track & Trace voor het terugsturen maar jij mag bepalen of ik bijvoorbeeld verzekerd moet versturen. Bij heel waardevolle producten is dat misschien een goed idee.

Maken en bewerken van de foto’s

Voor het maken van de foto’s voor een gemiddelde shoot heb ik meestal één of twee dagen nodig. Het bewerken duurt daarna nog een paar dagen extra. Als een opdracht groot of complex is of als ik het heel druk heb kan het wat langer duren.

Elke shoot is maatwerk en bij het nabewerken krijgt elke foto individuele aandacht.

Formaat van de foto’s

Je krijgt de foto’s als jpg bestanden met minimale compressie en 2500 pixels breed/hoog. Foto’s op wit voor je webshop zijn standaard vierkant. Zo zijn de foto’s kant-en-klaar om te gebruiken. Als je een ander (bestands)formaat nodig hebt kun je dat van tevoren aangeven.

Previews

Om jou en andere geïnteresseerde mensen op de hoogte te houden laat ik af en toe previews van de shoot en de nabewerking zien in mijn Instagram stories. Ik tag jou dan in de story zodat je hem ziet. Stories van de shoot zijn ook leuk voor jou om te delen op je eigen Instagram account. Voor complexere opdrachten of als ik van jou specifieke feedback nodig heb tijdens de shoot zal ik jou direct contacteren.

Levering van de foto’s en betaling

Zodra de foto’s af zijn mail ik je een download link voor de foto’s met een watermerk. Kleine aanpassingen zijn dan nog mogelijk in Photoshop. Als je tevreden bent met de foto’s stuur ik je een factuur met betaalverzoek die jij met iDeal kunt betalen (als je een andere betaalmethode wilt gebruiken laat mij dat dan van tevoren weten). Zodra de betaling bij mij binnen is stuur ik jou een link waar je de foto’s zonder watermerk kunt downloaden.

Klik hier om contact op te nemen met mij.