fbpx

Is jouw webshop klaar voor de toekomst?

Liandi Foto helpt jou met veel plezier aan hogere conversie in je webshop, met de technologie van de toekomst: 3D en 360 Graden Productfotografie

Nieuw: Leer zelf mooie productfoto's maken!

Run jij een webshop en wil jij geld besparen door zélf mooie productfoto’s te maken, met of zonder dure equipment en camera? Met je smartphone? Of ben jij zelf productfotograaf en wil jij beginnen met 360 graden productfotografie? Een andere soort fotograaf en klaar om over te stappen naar productfotografie?

Contacteer mij en ik vertel graag meer over mijn workshops en trainingen voor fotografen, bedrijven en webwinkeliers!

productfotografie workshop

"Ik heb echt het gevoel dat ik het kan aanraken!"

Dat is het soort reacties die ik krijg wanneer mensen mijn 3D Productfoto’s zien op hun mobiel, tablet of desktop computer.

Deze “Wow!” beleving zorgt voor hogere conversie, langere tijd op de productpagina doorbrengen, minder retouren en minder vragen over het product omdat klanten precies zien wat zij kopen.

In een verzadigde markt met veel concurrentie wordt de virtuele winkelbeleving steeds belangrijker dan het product zelf. Mensen kiezen voor jouw webshop omdat zij er een goed gevoel bij hebben, ook als jouw concurrent hetzelfde product goedkoper aanbiedt.

Veel waar voor je geld

Zelfs de goedkoopste productfotograaf kost rond 7 euro per foto. Bij 6 productfoto’s zit jij al ruim boven de 40 euro per product.

Bij Liandi Foto betaal jij maar 30-40 Euro voor een 3D Productfoto inclusief 360° video én 6 “gewone” productfoto’s.

Dit is allemaal mogelijk dankzij een gestroomlijnd proces. Zo heb jij voor elk product meteen een heel pakket voor je productpagina’s en social media.

Liefde voor Kwaliteit

Ik ben net zo enthousiast over jouw producten als jij zelf en ik word helemaal blij van mooie details, materialen en kleuren! En dat zie je ook terug in de resultaten.

Elk product krijgt ondanks het gestroomlijnde proces de nodige aandacht en passende verlichting om de mooiste eigenschappen te benadrukken. Ambachtelijke fotografie voor ambachtelijke producten.

Snel en Eenvoudig

De laadtijden van de 3D Productfoto’s in jouw webshop zijn razendsnel dankzij cloud hosting en streaming bij Cappasity.

Het embedden is net zo snel en makkelijk – vergelijkbar met het embedden van een YouTube video. Daarnaast zijn er voor shopsystemen zoals Magento en Shopify ook plugins voor een directe integratie.

Prijslijst

1 – 10: 40 Euro per stuk
11 – 100: 35 Euro per stuk
100+: 30 Euro per stuk

Sieraden, horloges en andere sterk spiegelende/witte producten: +10 Euro per stuk. High-end nabewerking of CGI: prijs op aanvraag.

Prijzen zijn exclusief BTW en verzending. Brengen/ophalen in Best bij Eindhoven is mogelijk. Plus kosten voor hosting in de cloud van Cappasity. Let op: via Liandi Foto kun je een Cappasity account aanmaken met korting!

Liever zelf hosten? Hier kun jij de 360° versies voor gebruiken – direct als video of als basis voor je eigen 3D toepassing.

Speciale wensen voor je 3D productfoto’s, zoals decoratie of groepsopstellingen? Neem contact op voor een offerte op maat!

Gratis bij elke 3D foto:

6 productfoto’s van voor, achter, links, rechts, schuin van voren en schuin van achter

– plus een 360° video

Klaar voor hogere conversie?